Ylös

Tänään

22°C

23.7.

15 / 26°C

24.7.

16 / 26°C
fiFI

Kausikorttien ennakkomyynti

Kausikorttien ennakkomyynti

Odotettu kausikorttien ennakkomyyntikampanjamme on käynnistynyt. Ennakkohintaiset kausikortit saatavilla 30.11. saakka. Etu jopa -50 %. Ennakkomyynti tapahtuu verkkokaupassa, johon pääsee sivuston yläosassa olevasta ostoskärryn symbolista tai klikkaamalla tästä.
Liikuntamaksutavoilla maksavat voivat ostaa kausikortin ennakkohinnalla keskuksen auettua.

Tulevalle kaudelle tarjoamme kolme käyttöominaisuuksiltaan erilaista kausikorttia.
Basic-kausari on tarkoitettu niille, joille Ounasvaaralla laskeminen on se ”oma juttu”.
Super-kausari on oiva valinta aktiivilaskijalle, joka vierailee kauden aikana myös muissa yhteislippujärjestelmän hiihtokeskuksissamme eli Luostolla, Oloksella tai Pallaksella.
Rendi-kausari on 2-8 -vuotiaille laskettelun aloittelijoille tarkoitettu ensikausikortti. Nimensä mukaisesti sillä pääsee vain Rendin Lumimaahan. Jos taitojen karttuessa mieli alkaa kuitenkin tekemään isompiin mäkiin, niin lupaamme hyvittää ostohinnan kokonaisuudessaan kauden 2020-21 aikana tapahtuvassa vaihdossa Ounasvaaran Basic-kausariin. Kausikorttien hinnat löytyvät täältä.

Kausikortin voi hankkia huoletta tänäkin talvena. Oukun kausi alkaa 21.11. ja jatkuu suunnitelman mukaan 18.4. saakka. Jos kausi kuitenkin jostain syystä päättyisi selvästi arvioitua aiemmin, olet oikeutettu hyvitykseen käyttämättä jääneeltä ajanjaksolta. Sovellamme kausikorttimyynnissämme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluiden yleisiä sopimusehtoja.