Ylös

Tänään

16°C

24.9.

6 / 11°C

25.9.

9 / 13°C
fiFI

Rinneravintola suljettu ajalla 8.-28.3.2021

Rinneravintola suljettu ajalla 8.-28.3.2021

Suljemme hiihtokeskuksen rinneravintolan tänään määräajaksi 8.-28.3.2021. Ravintolasulun aikana emme myy myöskään ruokaa ulos, sillä lakiesityksen mukaan ulosmyytäviä annoksiakaan ei saisi jäädä syömään ravintolan edustalla sijaitsevalle ulkoterassillemme.
Sulun ajalle suosittelemme asiakkaita ottamaan mukaan laskettelureissulle juotavaa ja omat eväät, joista nauttiminen onnistuu joko etupihan laavulla tai Tottorakan ala-aseman hirsirakennuksen edustalla (Huom! 2 m turvavälit). Pyydämme ystävällisesti taukopaikkojen käyttäjiä siivoamaan jälkensä ja laittamaan roskat niille varattuihin astioihin. Pidetään yhteisvoimin levähdyspaikat puhtaina, niin kaikkien on kivaa ja turvallista viettää niissä taukoa.
Hiihtokeskuksen yleisövessat ovat avoinna normaalisti keskuksen aukioloaikoina. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan kaikista vessojen käyttöön liittyvistä epäkohdista välinevuokraamoon. Mikäli vessojen ilkivalta ja sotkeminen vielä jatkuvat, joudumme muuttamaan toimintamallia siten, että vessaan pääsee vain palvelutiskiltä haettavalla avaimella. Huom! Vessojen ulko-ovilla on kameravalvonta.
P.S.
Kotieväiden ja kauppojen tarjonnan lisäksi Saarenkylästä ja kaupungista löytyy useita ”take away” -myyntiä tarjoavia ravintolaita. Muistathan ottaa juomapullon mukaasi ravintolasulun ajan, sillä liikkuessa tulee aina jano ennemmin tai myöhemmin.