Ylös

Tänään

16°C

24.9.

6 / 11°C

25.9.

9 / 13°C
fiFI

Kaudenavaus siirtyy alkuperäisestä tavoitteesta

Kaudenavaus siirtyy alkuperäisestä tavoitteesta

Kauden avaus siirtyy. Tavoitteemme oli avata kausi säilölumella lauantaina 21.11. Mieli syksyn harmaana joudumme nyt kuitenkin toteamaan, että vesisateita ja lämpöasteita lupailevien sääennusteiden takia kauden avaus siirtyy hieman eteenpäin. Uusi avaustavoitteemme on kuitenkin edelleen marraskuun puolella. Näin toimien voimme varmemmin jatkaa kautta myös avauksen jälkeen, jos joutuisimme turvautumaan pidemmän aikaa pelkkään säilölumeen. Nimittäin näillä keleillä uuden lumen tykittäminen ei onnistu lainkaan.

Kausikorttien ennakkomyyntikampanja jatkuu. Ennakkohintaiset kausikortit saatavilla verkkokaupassamme marraskuun loppuun saakka. Liikuntamaksutavoilla kausikortin voi maksaa vain lipunmyynnissämme keskuksen aukioloaikoina. Mikäli avauksemme siirtyy yli kampanjan päättymisajankohdan, tulemme järjestämään liikuntamaksutavoilla ostaville erikseen mahdollisuuden ostaa kausikortti ennakkohintaan.

Ennakko-ostaja säästää selvää rahaa! Kausikortin ostaminen ennakkoon kannattaa, sillä aikuisten ennakkoalennus on peräti 50 % ja junnujen sekä seniorien edullisemmasta kausikortistakin vielä 30 %, kun ennakkomyynnissä ne maksavat saman verran kaikenikäisille laskijoille! Parhaimmillaan ennakkokausikortti maksaa itsensä takaisin jo viidessä päivässä verrattuna aikuisten 1 pv hissilippuihin.

Rendi-kausari. 2-8 -vuotiaille laskettelun aloittelijoille tarjoamme Rendin Lumimaahan ihan oman kausikortin. Jos taitojen karttuessa mieli alkaa tahtoa isompiin rinteisiimme, niin lupaamme hyvittää ostohinnan kokonaisuudessaan saman kauden aikana tapahtuvassa vaihdossa Ounasvaaran Basic-kausariin.

Avauksen siirtymiseen liittyvä tiedottaminen. Uuden avausajankohdan varmistuttua julkaisemme sen täällä verkkosivustollamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Mikäli avaus siirtyy yli 30.11. julkaisemme samalla myös ohjeet liikuntamaksutavoilla ennakkokausikortin ostaville asiakkaille.